Ultimele 30 de locuri pentru Revelion 2019 la Simposio Events

Ultimele 30 de locuri pentru Revelion 2019 la Simposio Events

LAST MINUTE- 270 Ron/persoana…ultimele locuri disponibile

Alege sa iti petreci cea mai speciala seara din an, trecerea spre un an nou mai bun si prosper in toate, alaturi de echipa Simposio Events, brandul de care ai nevoie pentru reusita oricarui eveniment din viata  ta.

 

Pentru ca meriti ce este mai bun la intrarea in 2019, Simposio Events a pregatit un meniu cu pretentii, reunind numai delicii culinare, pregatite cu maiestrie de chef George Oprea, asezonate cu bauturi fine pentru toate gusturile, un salon amenajat cu stil si rafinament, avand un spatiu generos pentru dans, iar muzica si programul artistic fiind asigurate de renumita Orchestra Taraful  Etno Victor Florea si invitati speciali: Leonard Petcu, Ruxandra Pitulice, Milana, Spectacol de Magie cu Paseti, Dansuri populare Trei Pazeste, DJ, sunet si lumini.

 

Incepand cu orele 20:00 va invitam sa petrecem impreuna o seara magica in noaptea de Revelion 2019 si va intampinam cu un bufet tradițional românesc, dupa care va rasfatam cu un meniu deosebit la care executiv Chef Geo a adaugat piesa de rezistenta Fileul de Baramudi, peste folosit in cele mai de top restaurante din lume.

Revelion 2019 la Simposio Events

INFO PRET

Oferta LAST MINUTE pentru ultimele locuri disponibile este de 270 lei-TVA inclus, include meniu festiv format din 3 feluri de mancare si desert, Open Bar Nelimitat cu bauturi rafinate, Cocktailuri si Shot’s, spectacol de lumini, Live Music Taraful Etno Victor Florea, Dj, Spectacol Magic, Spectacol Dansuri Populare.

Copiii sunt, de asemenea, invitati deosebiti iar cei cu varsta sub 12 ani beneficiaza de un pret al meniului de 200 lei (TVA inclus ).

  

Pentru rezervari si procurarea biletelor, ne gasiti zilnic intre orele 13-20 la adresa, Str. Popa Lazar 5-25, sector 2, Bucuresti. 
💻www.simposioevents.ro
0727 714 808 -Cristian Iacob -General Manager
0724 459 702 -Iulia Radu -Assistant Manager

 

Lasă un răspuns