Revelion 2024 la Caboo restaurant

0

REVELION 2024 @ CABOO | FLORIN GRIGORE & STAR MUSIC BAND | VALENTINA MACARIE | GIULIA | LAVINIA IOANA | DJ | DANSATORI PROFESIONIŞTI | MOMENTE CU COSTUMAŢII | PREMII SURPRIZĂ

Duminică, 31 decembrie, te aşteptăm la cea mai tare petrecere de REVELION din sectorul 2 !

Artişti precum FLORIN GRIGORE & STAR MUSIC BAND, VALENTINA MACARIE, GIULIA, LAVINIA IOANA, dar şi DJ profesionişti vor încinge atmosfera cu programele lor muzicale pentru toate gusturile, iar ţie nu-ţi rămâne decât să încingi ringul de dans şi să te bucuri de noaptea magică dintre ani !

Şi cum dansul, mâncarea şi băutura merg mână-n mână, bucătarii noştri ţi-au pregătit un ospăţ festiv ALL INCLUSIVE, cu bucate şi băuturi alese, numa’ una şi una, căci doar o dată-n an e Revelionul !

Am pregătit pentru voi MOMENTE ARTISTICE cu COSTUMAŢII, DANSATORI PROFESIONIŞTI, SPECTACOL DE LUMINI ARHITECTURALE, dar şi PREMII SURPRIZĂ, pentru ca voi, clienţii noştri, să aveţi parte de o atmosferă şi o noapte incendiare ! 

Toate la Caboo Events, Restaurant & Garden, restaurantul cu cea mai mare terasă de pe malul Lacului Pantelimon !

Când ?

Duminică, 31 decembrie, începând cu ora 21:00

Preţuri bilete :

590 lei / persoană

Te aşteptăm cu drag !

Echipa Caboo Events, Restaurant & Garden

Rezervări

Adresa: Str. Torentului, nr. 17-19, sector 2, Bucureşti

Telefon: +40 799 922 266

E-mail: rezervari@caboo.ro

Website | Facebook | Instagram

 

 

Caboo Events, Restaurant & Garden îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela în funcţie de capacitatea locaţiei şi lista de rezervări.

Ia-ţi gaşca de prieteni şi hai să petrecem împreună noaptea ANULUI NOU 2024 !

Link eveniment:

 

 

 

Meniu

Caboo Restaurant & Garden

Este aşezat pe malul lacului Pantelimon, fiind localul cu cea mai mare terasă cu grădină în aer liber din sectorul 2. Cu o capacitate de până la 300 de persoane, terasa poate găzdui evenimente muzicale, petreceri corporate sau tematice, live cooking show-uri, piese de teatru, show-uri de stand-up comedy, prezentări de modă, lansări de produse, fiind prevăzută şi cu scenă, un loc de joacă generos pentru copii, dar şi cu parcare privată.

Meniul restaurantului vă oferă o paleta largă de preparate cu specific internaţional, dar şi românesc, proaspăt pregătite de către bucătarii noştri. Restaurantul dispune de bucătărie, bar şi personal proprii, cuptor pe lemne pentru pizza, grătar pentru preparate la jar, toate pentru o experienţă culinară desăvârşită.

Contactează-ne acum sau fă o rezervare, iar noi vom fi bucuroşi să venim în întâmpinarea nevoilor tale!

Adresa: Str. Torentului, nr. 17-19, sector 2, Bucureşti

Telefon: +40 799 922 266

E-mail: rezervari@caboo.ro

Web: www.caboo.ro

Caboo Events

Este aşezat pe malul lacului Pantelimon şi pune la dispoziţie trei saloane cu capacităţi diferite pentru cele mai importante evenimente din viaţa ta.

Meniurile pentru mâncare şi băuturi special concepute de către bucătarii noştri sunt o incursiune în gastronomia internaţională, fiind menite să satisfacă până şi cele mai exigente cerinţe şi gusturi.

Saloanele dispun de bucătărie, bar şi personal proprii, dar şi de cameră dedicată pentru mirese şi bebeluşi. Saloanele sunt dotate cu echipament audio, sonorizare, lumini de ultimă generaţie, dar şi decoruri, accesorii şi aranjamente, potrivite fiecarui tip de eveniment.

Oferim clienţilor noştri, de asemenea, confortul unei parcări private generoase.

Contactează-ne acum şi cere o ofertă personalizată, o echipă dedicată de profesionişti abia aşteaptă să creeze alături de tine evenimentul perfect, cel mult visat!

Adresa: Str. Torentului, nr. 17-19, sector 2, Bucureşti

Telefon: +40 799 922 266

E-mail: rezervari@caboo.ro

Web: www.cabooevents.ro

Salon Emerald

Salonul Emerald te va surprinde prin prospeţimea conferită de zecile de plante suspendate, dar şi prin cadrul intim şi aerul chic. Cu o capacitate de până la 30 de persoane, Emerald devine locul perfect pentru a găzdui aniversarea ta perfectă, Botezul celui mai mic membru al familei sau, de ce nu, un majorat sau o super-petrecere a Burlacilor / Burlăciţelor. Salonul este dotat cu echipament audio, sonorizare şi lumini de ultimă generaţie.

Salon Coral

Salonul Coral te va surprinde prin generozitatea, largheţea, dar mai ales versatilitatea spaţiului. Cu o capacitate de până la 200 de persoane, Coral devine locul perfect pentru a găzdui nunta perfectă, diverse petreceri corporate, şedinţe, lansări de produse, degustări de vinuri, concerte muzicale sau seri de stand-up comedy. Salonul este dotat cu echipament audio, sonorizare şi lumini de ultimă generaţie.

Salon Sidef

Salonul Sidef te va surprinde prin eleganţa, rafinamentul şi atenţia acordată tuturor detaliilor. Cu o capacitate de până la 120 de persoane, Sidef devine locul perfect pentru a găzdui nunta ta de vis, Botezul celui mai mic membru al familei, aniversarea / onomastica perfectă sau, de ce nu, o petrecere-surpriză cu care să-i surprinzi plăcut pe cei mai apropiaţi. Salonul este dotat cu echipament audio, sonorizare şi lumini de ultimă generaţie.

About Author

Lasă un răspuns